MATCH POINT! Trappers op zoek naar de knock out van Blue Devils Weiden


Tilburg Trappers Blue Devils Weiden Oberliga playoffs ijshockey FAce-Off

Vanavond om 20:00 uur gaat Tilburg Trappers op de eigen Stappegoor op jacht naar de eerste serie winst. Het leidt in de eerste ronde tegen Blue Devils Weiden met 2-0, en kan voor eigen publiek vanavond bij winst de tweede ronde bereiken.

Alle voortekenen zijn in ieder geval gunstig voor de Brabanders. Nadat het eerste duel met 5-2 werd gewonnen, volgde afgelopen zondag een 6-1 zege in Weiden. Daarmee kunnen we rustig stellen dat de Oberliga kampioen aan de Nord kant in een zetel zit. Het zou qua reizen ook nog eens een lekkere opsteker zijn als er gewonnen wordt in Tilburg; dat scheelt weer een aanzienlijke busrit van 700 kilometer.

Foto: Arie Leeuwesteijn

Afgelopen zondag kwam Weiden beter voor de dag dan in het eerste duel in Tilburg. Het mocht echter niet baten, want Trappers gaf geen ruimte om de Blue Devils terug te laten keren in de serie. Daarbij beschikt Bo Subr over een compleet fitte selectie, en kan het dus morgen op gaan voor zege nummer drie, en nummer veertien op een rij.

Om 20:00 uur klettert de puck op het ijs in een bomvol Stappegoor, waar Trappers zich moet gaan plaatsen voor de volgende ronde. Game on heren!

Previous Volle winst voor Sprong's WBS/Penguins
Next 600 goals voor Alex Ovechkin, 400e zege voor Marc-André Fleury