SIEG ZWEI! Trappers wint met 6-1 bij Blue Devils Weiden!


Tilburg Trappers Oberliga PLayoffs IJshockey Face-Off

700 kilometer van de eigen Stappegoor af, heeft Tilburg Trappers uitstekende zaken gedaan tegen Blue Devils Weiden. De Brabanders wonnen met 6-1, en pakten door de zege een 2-0 voorsprong.

VOOR DE DEVIL NIET BANG

Weiden wilde er voor eigen publiek een mooie pot van maken, en startte prima. Trappers liet de storm uitrazen en sloeg na zes minuten genadeloos toe. Jonne de Bonth tekende voor de Tilburgse openingstreffer. De Duitsers gaven echter niet op, verschenen geregeld voor het doel, maar Tilburg gaf geen krimp. Op een perfect moment, in minuut achttien, knalde Kevin Bruijsten de marge naar twee.

BESLISSEND MIDDENSTUK

Waar Trappers vrijdag in de eerste twintig minuten het duel beslisten, gebruikte het daar vandaag de tweede doorgang voor. Giovanni Vogelaar knalde met een lekker slap shot de 0-3 op de borden. In de laatste vijf minuten kon de Duitse goalie nog twee maal de gang naar het net maken. Reno de Hondt en Kevin Bruijsten met zijn tweede van de avond, zorgden voor een comfortabele 0-5 tweede ruststand.

Foto: Tilburg Trappers Fanatics

Heel blijven, uitschaatsen, geen onnodige straffen pakken. Dat was periode drie, maar Trappers knalde er rustig nog een zesde treffer in. Brock Montgomery zette de goal op zijn naam. Zeven minuten voor tijd kreeg Weiden loon naar werken, maar verziekte het daarmee wel de shutout van Meierdres, zodat Trappers met een klinkende 6-1 zege van het ijs stapte.

Een 2-0 voorsprong in de serie voor Tilburg, dat dinsdag voor eigen publiek mag proberen de sweep compleet te maken.

Previous HIJS Hokij Den Haag plaatst zich voor finale BeNe League
Next UNIS Flyers Heerenveen ontdoet zich van Luik Bulldogs en is finalist!