DNL PlayOffs met Nederlandse inbreng!

DNL PlayOffs

De play-offs zijn gestart van de DNL (U20) : de teams Berlijn, Düsseldorfer EG, Adler Mannheim en Kölner Haie spelen om het Kampioenschap van Duitsland.
Woensdag 7 maart verloor Berlijn van Keulen 0-3 en Düsseldorf tegen Mannheim 1-4; zaterdag volgt de tweede wedstrijd want er wordt gespeeld volgens de modus best of three.
Na de reguliere competitie  waren Kölner Haie en Düsseldorf de nummers 2 en 4.
Er zijn ook twee Nederlandse spelers in de halve finales ; Dani Bindels en Ties Van Soest.

Dani, de jongeman uit Geleen die al een tiental Oberliga wedstrijden speelde voor Moskitos Essen dit seizoen en ook vier maal in DEL2 voor Löwen Frankfurt uitkwam, speelt deze play-offs voor de Kölner Haie en kan best mooie cijfers voorleggen. Dani scoorde 23 goals en gaf 36 assists in 36 DNL-games.

Ties van Soest speelt al jaren voor Düsseldorfer EG. Ties, amper 17 en afkomstig uit Son, speelde een belangrijke rol voor Dusseldorf door vaak net op sleutelmomenten te scoren. In 38 wedstrijden scoorde hij 18 goals en 26 assists! Mede hierdoor speelde DEG een prima tweede deel van de competitie en kwalificeerde zich terecht  voor de halve finales. Mannheim start als favoriet voor de titel, maar zeker de Kölner Haie zijn ernstige outsiders die niet onderschat mogen worden.

Previous AHL update met een diepere kijk op team Laval Rocket
Next Kleine zege voor Dallas en Columbus, Zach Parise raakt op stoom