Alles of niets! Game three tussen Herentals en Nijmegen


HYC Herentals AHOUD Devils Nijmegen Face-Off IJshockey

Den Haag, Heerenveen en Luik plaatsten zich inmiddels voor de halve finales van de playoffs in de BeNe League. Vanavond moet het derde duel in de serie tussen Herentals en Nijmegen uitwijzen wie het vanaf komende vrijdag gaat opnemen tegen HIJS Hokij Den Haag.

HYC won het eerste duel in Nijmegen met 6-5, zondag was het de beurt aan Nijmegen middels een 3-2 zege na overtime. Beide ploegen maken er een prachtige strijd van, waarbij de kansen per duel keren. Zo stond Nijmegen met 5-4 voor in eigen huis en verloor het, en stond Herentals met 2-1 voor en verloor het.

HYC Herentals AHOUD Devils Nijmegen Face-Off IJshockey
Foto: Kurt Tops

HYC en Nijmegen zijn dus aan elkaar gewaagd, spelen redelijk hetzelfde spelletje; veel energie en veel power. Wie kan zijn ploeg vanavond op sleeptouw namen en naar de laatste vier loodsen? Shawn Hulshof voor Herentals, of Levi Houkes voor Nijmegen? Ben Vercammen of Aivairas Bendzius? Of gaan de goalies Kevin van Looveren en Tomislav Hrelja de hoofdrol opeisen?

Één conclusie staat vast: wij verwachten een knaller van een laatste duel om de serie te beslissen. De puck klettert vanaf 20:30 uur op het ijs in Herentals!

Previous Van alles wat in drie duels voor Daniel Sprong's WBS Penguins
Next Thuiszege voor Buffalo, Pittsburgh, Vancouver en Edmonton