Tilburg Trappers krijgt Moskitos Essen op bezoek


Face-Off IJshockey BeNeLeague Vrijdag

Onze Oberliga trots Tilburg Trappers neemt het vandaag op een uitverkocht Stappegoor op tegen Moskitos Essen. Er is heel veel gezegd en geschreven over het duel, zelfs in de voorbeschouwing vanuit Essen nog, maar laten we vooral de focus op het ijshockey leggen. Daar moet het spel gestreden worden. Face-Off roept een ieder die vanavond aanwezig is op de ludieke actie van de Tilburg Trappers Fanatics te omarmen. Laat vanavond eens te meer zien dat er niet alleen een verschil op het ijs is, maar vooral ook op de tribune!

De wedstrijd dan; Trappers heeft inmiddels een reeks van zeven gewonnen duels achter haar naam staan. Maar ook Essen heeft de gang naar boven ingezet. Van de laatste vijf duels, verloor het er één; tegen Tilburg. Het betekent dat de Duitsers inmiddels is opgeklommen naar de vierde plek in Oberliga Nord. Het gat met onze Hauptrunde meister uit Brabant is echter wel 30 punten.

Op naar de eerste thuiszege op Essen dit seizoen, dat geeft aan dat Moskitos een listige tegenstander is voor Trappers. Ga achter onze Trappers staan op een waardige manier, iets dat kan vanaf 20:00 uur

Previous Stand van zaken in de KHL: Bobrov Division
Next 300e zege voor Pekka Rinne, Florida verslaat Wahington