Trappers andermaal naar de Vossen


Füchse Duisburg Tilburg Trappers Face-Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

Voor de derde keer in iets meer dan drie weken is Füchse Duisburg de tegenstander van Tilburg Trappers. De laatste twee edities werden in het voordeel van onze landgenoten beslist. Op 12 januari won Tilburg met 5-2 in Duitsland en twee weken later werd in eigen huis nipt gewonnen van Duisburg.

Slecht 2018

Het team van Bo Subr gaat ruim aan de leiding in de Meisterrunde Nord. Met een ongekend puntenaantal van 88 uit 36 gespeelde wedstrijden is het gat met nummer twee, Saale Bulls, zeventien punten, waarbij de Trappers ook nog een wedstrijd minder gespeeld hebben. Füchse Duisburg vinden we terug op de vierde plaats, met 66 punten. Afgelopen vrijdag wonnen die Füchse met 4-3 in Leipzig. Overigens is 2018 tot dusver sowieso niet hun jaar. Slechts tweemaal werd er gewonnen en achtmaal werd er verloren. Van de verliespartijen waren er twee in overtime en één na shootouts.

Succesvol

Tilburg speelt nog acht duels voordat de Playoffs van start gaan. Van de negen gespeelde wedstrijden in 2018 won Tilburg er liefst acht. Gaat Tilburg vanavond voor de negende overwinning in het tot dusver uiterste succesvolle kalenderjaar? Puck drop is vanavond om 18:30 uur in de Kenston Arena in Duisburg.

Previous Luik wint enerverende bekerfinale in België
Next NHL: De Kings vermorzelen de Coyotes en Tuukka Rask blijft winnen