Twee BeNeLeague duels na de bekerfinale


Face-Off IJshockey BeNeLeague Zondag

Aansluitend aan de bekerfinales van België op zaterdagavond en Nederland op zondagmiddag, worden er zondagavond twee duels gespeeld in de BeNeLeague. Face-Off blikt vast vooruit.

LACO EATERS GELEEN – AMSTERDAM TIGERS

Amsterdam Tigers is momenteel the best of the rest in de BeNeLeague. Vanaf hun positie, zevende, is het gat met nummer zes tien punten Die nummer zes…dat is tegenstander Laco Eaters Geleen. Echter, de Amsterdammers zijn nog lang niet zeker van deelname aan de playoffs. De stand geeft een vertekend beeld weer, gezien de grote verschillen in gespeelde wedstrijden.

Eindhoven Kemphanen zal er normaliter niet meer overheen gaan. Chiefs Leuven en Antwerp Phantoms hijgen echter stiekem nog in de Amsterdamse nek. Winst in Geleen zou een goede zaak zijn met het oog op de playoffs, maar daar zal de thuisclub niet aan mee willen werken. Geleen is thuis behoorlijk sterk gebleken dit seizoen. Om 19:00 uur wordt de wedstrijd in gang gefloten.

ZOETERMEER PANTERS – ANTWERP PHANTOMS

Voor Zoetermeer gaat het seizoen als een nachtkaars uit. Veel meer zakken op de ranglijst kunnen de Zuid Hollanders niet meer. Alleen het zwakke Red Eagles Den Bosch staat nog onder de Panters. Voor de gasten uit Antwerpen is het andere koek. Of ‘different cook, zo u wilt. De achtste plaats op de ranglijst is nog niet uit zicht. Daarom zullen de mannen uit Antwerpen alles op alles zetten om de punten mee te nemen uit Zoetermeer. Het wordt sowieso een latertje voor de Vlamingen, daar de puck pas om 21:00 uur op het ijs zal kletteren zondagavond.

Previous Preview: Finale Beker van Nederland!
Next Stand van zaken in de KHL; Chernyshev Division