Den Haag ontvangt Nijmegen, Trappers thuis tegen Indians


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We trappen het ijshockeyweekend af met twee duels, en dat zijn niet de minsten. HIJS Hokij Den Haag ontvangt de nummer drie AHOUD Devils Nijmegen. Op Stappegoor neemt Tilburg Trappers het op tegen Hannover Indians.

HIJS HOKIJ DEN HAAG – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Een topper vanavond in De Uithof tussen de nummers één en drie van de ranglijst. Den Haag neemt het op tegen Nijmegen, de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen dit seizoen. HIJS heeft de afgelopen week drie duels na het kerstreces afgewerkt; voor de Nijmegenaren is het het eerste duel na de kerstbreak. Wie Nijmegen op voorhand zo hoog op de ranglijst had voorspeld dit seizoen, had menig wenkbrauw doen fronsen. Den Haag zal op haar hoede zijn, terwijl AHOUD zich niet wil laten ‘opvreten’ door de Hagenaars. Puck drop om 20:30 uur

TILBURG TRAPPERS – HANNOVER INDIANS

Duel nummer drie in de Meisterrunde van de Oberliga Nord voor Trappers levert een thuisduel op tegen Hannover Indians. De bezoekers werden dit seizoen twee maal verslagen; in Hannover moeizaam met 4-3, thuis heel simpel met 5-1. Het verschil op de ranglijst is vijftien punten in het voordeel van de trotse koploper uit Brabant. Trappers heeft een voorsprong van zes punten te pakken op dit moment en wil dat graag zo houden. Indians zit in een spannend gevecht met Essen, Halle en buurman Scorpions die binnen vier punten van elkaar staan. Een mooi duel in het vooruitzicht op Stappegoor, waar het om 20:00 uur van start gaat.

Previous Daniel Sprong geselecteerd voor AHL All Star Weekend
Next Tampa Bay en Vegas onderuit, afstraffing Penguins in eigen huis