BREAK! Daniel Sprong naar Pittsburgh Penguins!


Daniel Sprong Penguins Face-Off

Daniel Sprong is opgeroepen om zich te melden bij Pittsburgh Penguins! De Nederlander ramde vannacht eerst even een hattrick tegen de touwen, en pikte een assist op voor Wilkes-Barre Scranton tegen Hartford Wolf Pack. Het management van Pittsburgh kon niet meer om de Nederlander heen, en gaf hem ‘the call’ om zicht te melden

INDRUKWEKKENDE CIJFERS

Sprong scoorde negentien treffers tot nu toe en pakte tien assists mee in 29 duels voor de Baby Pens. Daarmee is hij tweede overall op de topscorerslijst, en voert hij die van de rookies aan. In de nacht van zondag op maandag, oudjaarsnacht, zal Sprong zijn opwachting maken in Detroit tegen de Red Wings. Genoeg reden om op te blijven dus.

Sprong speelde al achttien duels in de NHL tot nu toe, en kwam daarin twee keer tot scoren in 2015. De redactie zal de slaap over gaan slaan en natuurlijk onze landgenoot aanmoedigen.

Previous Meisterrunde van start voor Tilburg, halve finales beker
Next Carolina bezig aan sterke reeks, nederlaag voor Tampa Bay