Tilburg Trappers wil revanche tegen Moskitos Essen


Tilburg Trappers Moskitos Essen Face-Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

Waar menigeen nog lekker aan het uitbuiken is van alle versnaperingen van gisteren, reist Tilburg Trappers vandaag af naar Essen. Het back-to-back duel tegen Moskitos staat op het programma in de voorlaatste wedstrijd van de Hauptrunde.

Trappers verloor vrijdag -voor het eerst dit seizoen- op eigen ijs met 4-1 van Essen. Daarmee deed de ploeg zichzelf ernstig tekort, zeker in de eerste periode. Doelman Staudt bleek de grote sta in de weg voor de mannen van Bo Subr. En als je dan zelf het net niet weet te vinden, dan is het vaak zo dat de treffers in het eigen mandje vallen. Dat was afgelopen vrijdag het geval.

Giovanni Vogelaar reist niet af met het team; hij kreeg vrijdag een game misconduct en is geschorst. Nick de Ruijter ontbreekt ook nog door een blessure.

De koploper gaat om 18:30 uur op jacht naar de zege in Essen, terwijl directe concurrent IceFighters Leipzig om 17:00 uur al in actie komt tegen Saale Bulls. Bij een nederlaag van Leipzig en winst van Trappers, schrijven de Tilburgers de Hauptrunde op hun naam. Genoeg redenen om vol voor de driepunter te gaan dus!

Previous AHL Kerstbreak koplopers Providence Bruins, Toronto Marlies, Manitoba Moose en Stockton Heat
Next Semi Finals Beker van België starten vanavond!