Zeges voor Winnipeg, Chicago, Calgary en Las Vegas


Face-Off NHL Recaps

Vier duels in de NHL, Cor Machielsen en Marko Bok praten jullie bij over de zeges van Winnipeg, Chicago, Calgary en Las Vegas

Winnipeg Jets – St. Louis Blues 4-0

Gisteren werden de 48 schoten van de Jets nog gestopt door Carter Hutton, afgelopen nacht vlogen er vier van de 46 tegen het net en werden de Blues simpel verslagen. Josh Morrissey en Jacob Trouba hadden elk twee punten, Mark Scheifele scoorde zijn vijftiende goal van het seizoen en Patrik Laine loopt bijna één op twee, met zestien goals in 33 duels. Connor Hellebuyck stopte alle 24 schoten van de Blues (mb)

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild 4-1

Patrick Kane kwam één goal tekort om de 300 goals in de NHL aan te tikken, maar zijn twee goals van vannacht betekenden een makkelijke zege van Chicago op Minnesota. Corey Crawford boekte zijn negende zege in de laatste elf duels met de Blackhawks en hij stopte vandaag 27 schoten. Alleen Matt Dumba wist de goalie te passeren. Voor Chicago scoorden Ryan Hartman en Tommy Wingels nog (mb)

Vancouver Canucks – Calgary Flames 1-6

Sam Bennett scoorde een goal en had drie assists en Marc Giordano scoorde twee goals in de Rogers Arena, waar de Flames vrij spel hadden. De overige goals kwamen van Mark Jankowski, Matthew Tkachuk en Michael Ferland. De enige goal van de Canucks werd gescoord door Markus Granlund. Rookie Brock Boeser moest met een voetblessure het ijs verlaten (cm)

Vegas Golden Knights – Florida Panthers 5-2

Coach Gerard Gallant kreeg zijn oude team op bezoek, waar hij in 2016 werd ontslagen. Met een big smile zal hij na afloop hebben rondgelopen in de T-Mobile Arena. Goals van Nate Schmidt, Colin Miller, Erik Haula, Jonathan Marchessault en James Neal deden een vroege achterstand van 0-2 ombuigen in een 5-2 overwinning. De Florida goals kwamen van Radim Vrbata en Mike Matheson (cm)

Previous Boarding kost Erik Johnson (Colorado Avalanche) twee duels
Next CHL datums halve finales playoffs bekendgemaakt