Trappers slaat Piranhas aan de haak


Koploper Tilburg Trappers. Het klinkt lekker, en we kunnen het minimaal tot vrijdag zeggen. De Brabanders klopten vanmiddag op de eigen Stappegoor de Piranhad uit Rostock. Tilburg was met een 5-1 zege nog veel te lief voor de Duitsers.

HEER EN MEESTER

Tilburg kende een ijzersterke start en liet de gasten alle hoeken van de baan zien. Brock Montgomery en Kevin Bruijsten zetten de thuisploeg op 2-0, na zeven minuten spelen. Van die laatste kun je overigens een gesigneerd shirt winnen (meer info ➡️ lees je hier)

Uit het niets kwam Rostock op één treffer via Lemmer, waardoor Trappers op hun hoede moest zijn.

Trappers Piranhas Face-Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

Hoe anders was het middenstuk; Rostock leek herboren uit de kleedkamers gekomen, en lieten ‘ineens’ prima ijshockey zien. Tilburg had bij tijd en wijlen moeite met de bezoekers. Kevin Bruijsten zorgde voor wat lucht, door de 3-1 binnen te leggen. Een prima moment, want de treffer viel na een lekker knokpartijtje tussen Ryan Collier en Piranha speler Koopmann.

Trappers Piranhas Face-Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

DARUM TABELLENFÜHRER

In het slotstuk demonstreerde Trappers haar klasse weer. Mocht Rostock nog de illusie van een stunt hebben gehad, dan konden die snel de kast in. Brock Montgomery zorgde voor een vroege 4-1, waarmee het verzet gebroken was. Het klasseverschil werd uiteindelijk door Jordy Verkiel verder kracht bij gezet.

De 5-1 was meer dan terecht te noemen. Een puik weekend voor Trappers met een volle buit en een heroverde koppositie!

Previous NHL Draft Watch: volgende Tkachuk klaar om door te breken
Next Strijdlust, gemoedelijkheid en mooie resultaten: een ochtend U8/U10 van Breda, Eindhoven en Geleen