Trappers ontvangt Piranhas, Teddy Bear Toss in Geleen


Duels ZONDAG Face-Off

Vandaag vier lekkere duels op deze zondag, waarin de schaatsen weer ondergebonden kunnen worden. Een overzicht van wat er vandaag allemaal op het programma staat.

TILBURG TRAPPERS – ROSTOCK PIRANHAS

Na de klinkende zege op EXA IceFighters Leipzig afgelopen vrijdag, mag Tilburg Trappers zich weer koploper noemen in de Oberliga Nord. De nummer één ontvangt vandaag op de eigen Stappegoor Rostock Piranhas. Wie de ranglijst bekijkt verwacht een zege van de Brabanders, maar de uitwedstrijd werd -niet heel makkelijk- met 1-3 gewonnen. Wat de middag op Stappegoor brengt is afwachten, feit is dat de leider van de Hauptrunde de punten graag in Brabant houdt. Tijd om een hengeltje uit te werpen tegen Rostock vanaf 15:00 uur

LACO EATERS GELEEN – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Vanavond ontvangt Laco Eaters Geleen de jonge brigade van Tilburg Trappers. Gisteren was er een prachtige Teddy Toss in Zoetermeer, vanavond staat hetzelfde event op het programma op de Glanerbrook.

Als Eaters, net als gisteren in Amsterdam, op jacht gaat naar vroege treffers, dan zullen de beren snel op het ijs vliegen. Echter moeten we Trappers niet zomaar uitvlakken. Afgelopen vrijdag won de ploeg met 5-4 van Eindhoven Kemphanen, echter was dat op de eigen Stappegoor. Buitenshuis is Tilburg een ander verhaal in deze competitie. Kom op tijd naar Geleen toe, want het belooft op voorhand een zeer mooie avond te worden die om 18:00 uur van start gaat.

LUIK BULLDOGS – CHIEFS LEUVEN

In het Médiacité van Luik, ontvangen de Bulldogs op eigen ijs de Chiefs uit Leuven. Bulldogs won vrijdagavond op bezoek bij Nijmegen, terwijl de Chiefs gisteren in de eigen hal met 8-3 onderuit ging tegen UNIS Flyers Heerenveen. Beide ploegen bivakkeren rond de middenmoot waar de laatste playoff tickets worden verdeeld. Daar zal vooral de ploeg uit Luik de balen van hebben. Aan hen om vanavond een gepast vervolg te geven aan de zege bij AHOUD. Puck drop om 18:30 uur

ERA RENOMAR HYC – ZOETERMEER PANTERS

Wordt het opnieuw spektakel tussen de Herentalers en de Panters? In Zoetermeer eindigde het duel in een spectaculaire 8-7 winst voor HYC, in een knotsgek duel. Beide teams kwamen gisteren in actie; waar HYC  met 4-2 won op bezoek bij Phantoms, verloor Zoetermeer op identieke wijze van Nijmegen, als dat het van HYC verloor. Vlak voor tijd de gelijkmaker scoren, om vervolgens binnen 30 tellen de zege te laten aan de tegenstander. De circustent in Herentals gooit de gordijnen vanaf 20:00 uur omhoog voor het spektakel.

Previous Ottawa wint NHL 100 classic, Tampa Bay blijft koploper na winst op Colorado
Next NHL Draft Watch: volgende Tkachuk klaar om door te breken