Topper voor Trappers in Leipzig, vier BeNe League duels


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We gaan weer een heerlijk ijshockeyweekend tegemoet. Vandaag starten we met liefst vier duels in de BeNe League, en Tilburg dat naar Leipzig afreist.

EXA ICEFIGHTERS LEIPZIG – TILBURG TRAPPERS

De twee ploegen die om de koppositie dansen in de Oberliga Nord, treffen elkaar in Leipzig. Tilburg Trappers reist af naar koploper IceFighters. Het eerste duel eindigde in een overtime zege voor Tilburg, 5-4. Nardo Nagtzaam lijkt terug te keren in de line-up van de Brabanders, die op dit moment. Trappers kan aan de bak, want Leipzig verloor nog geen thuisduel dit seizoen. Om 20:00 uur gaat de kraker van start.

UNIS FLYERS HEERENVEEN – RED EAGLES DEN BOSCH

Heerenveen ontvangt in de eigen Thialf rode lantaarn drager Den Bosch. Op voorhand mag je gern stunt verwachten, zeker niet omdat de thuisploeg de laatste weken weer aardig draait. Het verloor van HIJS, maar lijkt langzaam maar zeker weer de vorm te pakken. De Bosschenaren speelden de laatste weken een paar puike duels. Puck drop om 20:00 uur

HIJS HOKIJ DEN HAAG – AMSTERDAM TIGERS

De rivalen van weleer nemen het vandaag op tegen elkaar in De Uithof. Den Haag ontvangt op eigen ijs Amsterdam Tigers. HIJS besliste vorige week de topper tegen Heerenveen in hun voordeel, maar Tigers won vier van de laatste vijf duels. Den Haag is dus gewaarschuwd, en zal alert moeten zijn. Hrt duel in de residentie start om 20:30 uur

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – EINDHOVEN KEMPHANEN

Zullen we weer gaan ijshockeyen? Graag! De spelers van Eindhoven reizen af naar Tilburg, om het op te nemen tegen de jongelingen van Trappers. Kemphanen mist vier spelers vanwege schorsingen, en wil vanavond vooral lekker spelen. Trappers loert op de eigen Stappegoor altijd op kansen, die er vanavond wellicht liggen. 20:30 uur valt hier de puck op het ijs.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – LUIK BULLDOGS

Nijmegen mag vandaag aan de bak tegen Luik Bulldogs. Na het kleine matpartijtje komt Bulldogs met wat minder vaste waarden naar Gelderland. Het zal Devils een zorg zijn, want de ploeg van Jeffrey van Iersel speelt een prima seizoen tot nu toe. Bulldogs heeft de punten ook nodig om aangehaakt te blijven om de playoff plaatsen. Interessant genoeg dus om vanaf 21:00 uur aan te sluiten in Triavium.

Previous Oranje U20 degradeert uit Division IIA
Next Record voor Golden Knights, snelste franchise met twintig overwinningen