Topaffiche in Geleen, Heerenveen ontvangt Chiefs Leuven


Duels ZATERDAG Face-off

Vier duels vanavond in de BeNe League. Het duel van Zoetermeer Panters tegen Antwerp Phantoms is uitgesteld. Geleen krijgt HYC uit Herentals op bezoek, terwijl Heerenveen moet zien af te rekenen met de Chiefs uit Leuven. Een overzicht van deze zaterdag.

LACO EATERS GELEEN – ERA RENOMAR HYC

Geleen kreeg gisteren een gevoelige dreun te verwerken, door een ruime nederlaag in Den Haag. HYC was verantwoordelijk voor het eerste verlies van de Haagse ploeg vorig weekend. Dus kunnen we stellen dat we met de nummers twee en vier een regelrechte topper hebben op Glanerbrook. Kan Eaters zich herpakken, of weet HYC de goede lijn van de afgelopen weken door te zetten? Om 20:30 uur zal de puck op het ijs vallen.

UNIS FLYERS HEERENVEEN – CHIEFS LEUVEN

Heerenveen moet winnen om aansluiting te houden bij de top van de ranglijst. De eerste poging om drie punten bij te schrijven zal vanavond in Thialf plaatsvinden tegen Chiefs Leuven, die op hun beurt weer moeten winnen om aan te haken bij de middenmoot. Kunnen de Friezen het ‘magere’ thuisrecord opvijzelen? Of weet Chiefs te stunten in het noorden van het land? Vanaf 20:00 uur zal de wedstrijd in gang gezet worden.

RED EAGLES DEN BOSCH – EINDHOVEN KEMPHANEN

Een burenruzie in het Brabantse. Red Eagles Den Bosch mag zich in het Sportiom gaan opmaken voor de clash tegen Eindhoven Kemphanen. De bezoekers uit de lichtstad moeten Roderick van den Hout liefst twaalf (!) duels missen door een schorsing. Dat mag -normaliter- geen invloed hebben op de uitkomst van dit duel, daar Red Eagles dit seizoen nog op nul punten staan. De eerste zege van Eagles? Of een reguliere winst voor Eindhoven? Om 20:15 uur zal het duel hier losbarsten.

LUIK BULLDOGS – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Luik Bulldogs kende een teleurstellend weekend; het verloor vorige week beide duels. De jongelingen van Trappers verloren gisteren op sensationele wijze van Amsterdam Tigers, maar bewezen eens te meer -vooral op de eigen Stappegoor- een ploeg te zijn die je niet voor lief moet nemen. Bulldogs zal er geen boodschap aan hebben, maar gewoon de winst in eigen huis willen houden. Weet Trappers ook buitenshuis punten te pakken? Om 19:00 uur gaat het duel van start in het Médiacité.

Previous HIJS Hokij verslaat Geleen in topper, Nijmegen nieuwe koploper
Next Senators en Jets winnen doelpuntenfestijn, nederlaag St. Louis