Tilburg ontvangt Saale Bulls, kraker in Herentals


Duels ZONDAG Face-Off

Op deze zondag hoef je je niet te vervelen. Naast Super Sunday bij de jeugd zijn er maar liefst zes duels op het programma terug te vinden. Een overzicht.

TILBURG TRAPPERS – SAALE BULLS HALLE

Koploper Tilburg Trappers ontvangt op Stappegoor vandaag  Saale Bulls uit Halle. De Bulls vinden we terug op een zesde plek in de ranking en is een ploeg die altijd wel kan stunten. Vrijdag won Trappers, ondanks het gemis van zes vaste krachten, moeizaam bij Timmendorfer Strand. Saale ging er na overtime met de zege vandoor tegen Harzer Falken. Beide ploegen kende dus wat moeite met de staartploegen. Vanmiddag vanaf 15:00 uur gaat de puck in gang gezet worden.

ERA RENOMAR HYC – HIJS HOKIJ DEN HAAG

De kraker van deze zondag vinden we terug op het ijs in Herentals. HYC ontvangt HIJS Hokij Den Haag. De twee teams met de minste verliespunten wonnen vrijdag hun duels. HIJS Hokij deed dat op sensationele wijze in de streekderby tegen Zoetermeer Panters, terwijl HYC net op tijd wakker was en de zege veilig stelde tegen Trappers. We verwachten vuurwerk tussen de twee teams. Kan HYC Den Haag de eerste nederlaag toebrengen? Of slaat HIJS Hokij een gaatje met de achtervolgers? 20:15 uur gaat de topper van start.

EINDHOVEN KEMPHANEN – AMSTERDAM TIGERS

De Kemphanen mogen vandaag aantreden tegen Amsterdam Tigers in het eigen IJssportcentrum. Tigers won gisteren in een doelpuntrijk duel met 9-7 van Bulldogs, terwijl Eindhoven dit weekend nog niet in actie kwam. Tigers kreeg loon naar werken, en dat smaakt ongetwijfeld naar meer. Eindhoven heeft nog wat recht te zetten na het tweeluik met Antwerp vorig weekend. 20:15 uur wordt de zaak in gang gezet

LUIK BULLDOGS – LACO EATERS GELEEN

Eaters heeft de aansluiting gevonden met de top van de ranglijst na de thuiszege op Antwerp van gisteravond. Luik verloor die aansluiting juist door de nederlaag bij Amsterdam Tigers. Luik vs Geleen is altijd een prachtig duel, een derby met een grens er tussen. Het Médiacité is het decor van deze clash. Je kunt er vanavond vanaf 20:30 uur zelf gaan kijken.

ANTWERP PHANTOMS – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Twee ploegen die de punten moesten laten dit weekend treffen elkaar op Ruggenveld. Antwerp Phantoms ontvangt op eigen ijs AHOUD Devils Nijmegen. AHOUD is de leider van de middenmoot, terwijl Antwerp die middenmoot wil gaan bereiken. Dan moeten de Belgen wel de punten in eigen huis zien te houden. Het spel van de afgelopen weken biedt in ieder geval houvast. Om 20:30 uur klettert de puck op het ijs.

RED EAGLES DEN BOSCH – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Het duel der jongelingen vinden we vandaag in het Sportiom van Den Bosch. De twee staartploegen van de ranking mogen in hun duel uitmaken wie de baas is. Trappers speelde tegen Herentals een puik duel, maar gaf de punten in de slotfase uit handen. Den Bosch kwam nog niet in actie dit weekend. Wie wint de Brabantse derby vanavond? 20:30 uur gaat het antwoord op die vraag gevonden worden

Previous Terugkeer Carey Price goud waard voor Montréal en Penguins verslaan Lightning
Next Weekupdate KHL, Barys Astana zakt naar vierde plaats