Tilburg maakt het zichzelf moeilijk in Timmendorf


Timmendorfer Strand Trappers Face-Off

Jazeker, de vijftiende zege op rij staat in de boeken. Verwacht ook wel, gezien de stand op de ranglijst. Maar Tilburg Trappers maakte het zichzelf gisteravond op bezoek bij Timmendorfer Strand ontzettend moeilijk.

OPENING VOOR TRAPPERS

Zoals verwacht was de opening voor de Brabanders. Ivy van den Heuvel zette de ploeg van Subr na zeven minuten op voorsprong. De marge werd verdubbeld door Jonne de Bonth halverwege de eerste periode. Geen vuiltje aan de lucht voor de koploper in het eerste deel

STERKE FASE TIMMENDORF

Danny Stempher knalde in het middenstuk zelfs de 0-3 tegen de touwen, in een periode waar Timmendorf al even een paar plaagstootjes uit had gedeeld. Tilburg verzuimde weg te lopen, en vanuit het niets kwamen de Duitsers op 1-3. Toen ook de 2-3 viel voor het einde van periode twee, kon iedereen zich opmaken voor een aardig slotstuk.

En dat kwam er ook. Timmendorf kwam op gelijke hoogte en bood zeer behoorlijk tegenpartij. Alexei Loginov voorkwam, met een treffer zeven minuten voor tijd, dat Trappers opnieuw overtime in moest duiken. Met een benauwde 4-3 zege maakte Tilburg het zichzelf onnodig moeilijk.

Ook Ice FIghters Leipzig boekte een -knappe- zege. Het won met 1-3 bij Hannover Scorpions. Tilburg blijft bovenaan in de Oberliga Nord, al liep de voorsprong op doelsalde één goal terug. Het voordeel van de Brabanders is nu nog twee doelpunten. Zondag ontvangt Tilburg Saale Bulls Halle op Stappegoor.

Previous HIJS verslaat Panters in spektakelstuk, Flyers nieuwe koploper
Next Boston boekt vierde zege op rij, Nashville 'red hot'