Tilburg Trappers wint moeizaam van Preussen Berlin


Foto: Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

De veertiende zege op rij is een feit, en de koppositie gehandhaafd. Tilburg won zeer moeizaam van ECC Preussen Berlin met 3-2 na verlenging. Na Parker Bowles, is het nu Reno de Hondt die belangrijk is deze week voor Trappers.

MOEIZAME START

De busreis naar Berlijn, of de zware pot van vrijdag. Waar het aan lag weet niemand, maar Trappers was niet tip top in de openingsperiode. Preussen nam een vroege 1-0 voorsprong, die teniet werd gedaan door Parker Bowles. Niet veel later haalde Kilian van Gorp de trekker over voor de 1-2 voorsprong van de Brabanders. Het was niet genoeg, want de gastheren kwamen een kleine minuut voor de buzzer, terecht, op 2-2.

Preussen Berlin Trappers Face-Off
Foto: Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

HEEL LANG NIKS

Trappers kwam in het middenstuk beter voor de dag. maar de keeper van Preussen stond zijn mannetje deze middag. Ook de derde periode leverde geen treffers meer op, zodat overtime de beslissing moest brengen. Reno de Hondt was daarin de matchwinner voor Tilburg, en bezorgde de ploeg van Bo Subr de veertiende zege op rij.

De winst van Tilburg was voldoende om de koppositie te behouden. Concurrent Ice Fighters Leipzig won zojuist met 2-1 na overtime van Hannover Indians. Derhalve blijft het gat drie doelpunten in het voordeel van Trappers.

Previous NHL Draftwatch: U.S. National Program terug na zwak jaar
Next Play-off plaats voor Spartak; crisis Salavat houdt aan