Kraker in Tilburg, BeNe League duels en bekerwedstrijden


Duels ZONDAG Face-Off

Ook op deze zondag hoef je je geen moment te vervelen. Je kunt er voor kiezen om mannen 25 rondjes te zien schaatsen, of je kunt naar het ijshockey gaan. Wij weten het wel. Het overzicht van een bomvolle zondag.

TILBURG TRAPPERS – ICE FIGHTERS LEIPZIG

Tilburg Trappers ontvangt op Stappegoor Ice Fighters Leipzig. In de Oberliga Nord is daarmee sprake van een absolute kraker. Het duel tussen de regerend kampioen én koploper, en de nummer twee. Leipzig. Trappers weet dat het bij winst uitstekende zaken doet, want de Duitsers volgen op dit moment op één punt van de Brabanders. Kan de ploeg van Bo Subr het eerste gaatje van dit seizoen slaan, of neemt Leipzig de leiding over? Om 15:00 uur gaat de wedstrijd van start.

BENE LEAGUE

EINDHOVEN KEMPHANEN – ZOETERMEER PANTERS

Tijd niet gezien! Vorig weekend stonden Eindhoven en Zoetermeer twee maal tegen elkaar op het ijs. Vanavond staat de derde editie in negen dagen tijd op de rol. De spelers kunnen bijna de kleur van elkaars ondergoed raden. Een knap staaltje planning. Over tot de orde van dag. Kemphanen won gisteren met 5-3 van HYC Herentals, terwijl Zoetermeer okselfris aan de start verschijnt. Vanaf 17:00 uur schuift de puck over het ijs in de lichtstad.

AMSTERDAM TIGERS – UNIS FLYERS HEERENVEEN

Amsterdam Tigers komt, ondanks de nieuwe look, nog niet uit de verf. Dat willen zij natuurlijk snel veranderen. Dan komt titelverdediger UNIS Flyers Heerenveen op bezoek. Niet de makkelijkste opponent, maar Amsterdam is gebrand om de punten in eigen huis te houden. Heerenveen ging gisteravond in de topper tegen HIJS Hokij met 3-2 onderuit. Pakt Amsterdam de tweede zege in de BeNe League? Of is het Heerenveen dat de aansluiting bovenin houdt? Om 18:00 uur start de wedstrijd.

ANTWERP PHANTOMS – RED EAGLES DEN BOSCH

Antwerp heeft twee dagen de tijd gehad om het pak slaag tegen HIJS Den Haag te verwerken. De Belgen ontvangen vanavond Red Eagles Den Bosch. De jonge Bosschenaren verloren gisteren met 6-0 van Laco Eaters Geleen. Het is aan hen om te laten zien, hoe men fysiek met twee duels in twee dagen tijd omgaat. Aan Antwerp de schone taak om het geschonden blazoen op te poetsen. Om 20:30 uur gaat het van start op Ruggeveld.

BEKER VAN NEDERLAND

LACO EATERS GELEEN – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Een vroeger tijdstip vanwege Max Verstappen. Er komt een tijd aan dat Ziggo Sport de race van Max gaat verzetten, vanwege een duel van Laco Eaters Geleen. De Geleenders ontvangen op Glanerbrook AHOUD Devils Nijmegen. Een regelrechte ‘alles of niets’ voor de Nijmegenaren. Bij winst van Geleen plaatst het zich als nummer twee voor de halve finales van de beker. Bij winst van Nijmegen ligt alles weer open, en kunnen naast deze twee ploegen, ook Tilburg nog verder. Laat de puck maar schuiven vanaf 17:30 uur!

BEKER VAN BELGIË

ERA RENOMAR HYC – TURNHOUT TIGERS

De mannen van HYC Herentals ontvangen Turnhout Tigers. De Herentalers gingen verrassend met 5-3 onderuit op bezoek bij Eindhoven Kemphanen. Van Tigers mogen geen mirakels verwacht worden, dus is de vraag voor dit duel: Wat wordt de uitslag in het voordeel van HYC? Turnhout mag zijn beste beentje voor gaan zetten vanaf 20:00 uur

Previous Sprookje Vegas Golden Knights duurt voort, Devils blijven winnen
Next HIJS Hokij wint kraker bij Heerenveen, Kemphanen verrast HYC