Bekerduels in Nijmegen en Den Haag, Trappers tegen Falken


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We trappen het ramvolle weekend af met drie ijshockeyduels. Twee duels in het nationale bekertoernooi, en Tilburg Trappers dat een bomvol weekend speelt, met liefst drie duels.

TILBURG TRAPPERS – EC HERZER FALKEN

Tilburg trapt het weekend af tegen de Falken uit Braunlage. Op voorhand mag je maar één uitkomst verwachten, en dat is een zege van de thuisploeg. Trappers is op stoom met vier eclatante zeges op rij, terwijl de bezoekers slechts één punt heeft uit zes pogingen.

Vorig seizoen leverde het thuisduel een 10-2 zege op voor Trappers, een uitslag die vanavond zeker weer mogelijk is gezien de onrust binnen de selectie van de Duitsers en het opstappen van trainer Norbert Pascha. Bij Tilburg ontbreekt Mitch Bruijsten vanwege een blessure. Om 20:00 uur gaat het duel van start op Stappegoor.

BEKER VAN NEDERLAND

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – UNIS FLYERS HEERENVEEN

AHOUD Devils Nijmegen ontvangt vandaag bekerhouder UNIS Flyers Heerenveen in het eigen Triavium. De Nijmegenaren wonnen vorige week beide duels, waarvan het bekerduel tegen Trappers Toekomstteam, na overtime. De Flyers plaatsen zich vanavond bij een zege voor het Final Four Weekend; de Friezen wonnen alle drie de groepsduels tot nu toe. AHOUD heeft een zege nodig om een rol te blijven spelen in groep A Om 20:30 uur wordt de puck in beweging gebracht

HIJS HOKIJ DEN HAAG – AMSTERDAM TIGERS

In De Uithof staat het duels tussen HIJS Hokij Den Haag en Amsterdam Tigers op de rol. De ploegen kennen twee nogal verschillende bekercampagnes tot nu toe. Waar de ploeg van Chris Eimers alle drie de duels in winst omzette, verloor Tigers juist alle drie hun bekerduels in groep B. Bij winst is Den Haag zeker van het Final Four weekend, maar de ploeg van Versteeg is eerzuchtig genoeg om hier een stokje voor te steken. Om 20:30 uur gaat deze pot van start.

Previous Toronto Maple Leafs koploper in de NHL na zege op Detroit Red Wings
Next Devils en Lightning denderen door, weer verlies New York Rangers