Tilburg Trappers, vier duels BeNe League en Beker van België


Duels ZONDAG Face-Off

Wie vandaag denkt ‘wat ga ik deze zondag eens doen’, brengen wij graag het programma van deze zondag onder de aandacht. Trappers reist af naar Erfurt, er staan vier duels in de BeNe League en twee duels in de Beker van België op het programma. De keuze is dus reuze!

TECART BLACK DRAGONS ERFURT – TILBURG TRAPPERS

Tilburg is hot and steaming. Trappers won de laatste drie duels, met een afgetekend doelsaldo van 22 goals voor, en 2 tegentreffers. Vandaag reizen de Brabanders af naar Erfurt, om aan te treden tegen Tec Art Black Dragons. De tegenstander van vandaag vinden we terug op een achtste plek, met drie winstpartijen en even zoveel nederlagen. Aan de Duitsers om een antwoord te vinden op het spel van Tilburg. Kunnen we de vierde zege op rij bij gaan schrijven voor de Brabanders? Om 16:00 uur is het woord aan de mannen van Bo Subr.

BENE LEAGUE

EINDHOVEN KEMPHANEN – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Met het affiche in Eindhoven hebben we gelijk een pikante te pakken. Vorige week was Nick de Jong nog speler van Eindhoven, afgelopen vrijdag debuteerde hij in het shirt van Nijmegen. Het kan verkeren. AHOUD boekte vrijdag zijn eerste zege van het seizoen in de beker, terwijl Eindhoven gisteren de winst pakte bij Amsterdam. Wie van de twee ploegen gaat met twee zeges het weekend uit? Dat is vanaf 17:00 uur te volgen in Eindhoven.

LACO EATERS GELEEN – HIJS HOKIJ DEN HAAG

Geleen komt voor de tweede keer dit weekend in actie in de BeNe League. Gisteren wonnen de Limburgers na overtime in Zoetermeer. Het Westerse weekend wordt afgesloten met een thuisduel tegen HIJS Hokij Den Haag op Glanerbrook. Voor de Hagenaars is het het eerste duel in de BeNe League, waar het in de beker door drie zeges inmiddels souverein aan kop gaat. Een mooi affiche dat om 19:00 uur in gang wordt gezet.

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – RED EAGLES DEN BOSCH

Twee jonge teams staan vanavond op Stappegoor tegenover elkaar, maar beide ploegen hebben een andere missie. Tilburg zal vooral willen laten zien dat het veel ploegen het vuur aan de schenen kan leggen, terwijl bij Den Bosch vooral de focus ligt om de jongelingen veel ijstijd te geven. Trappers opent de BeNe League campagne, terwijl de Bosschenaren al twee maal in actie kwamen. Puck drop om 19:00 uur in Tilburg.

ERA RENOMAR HYC – AMSTERDAM TIGERS

De Herentalers pakten vorige week brutaal de punten bij titelverdediger Heerenveen, een signaal dat er ook dit seizoen rekening gehouden dient te worden met HYC. Amsterdam Tigers is de ploeg die dit seizoen garant staat voor spektakel. In de vier duels waarin Tigers op het ijs stond, viel er in totaal 44 treffers. De Belgen lijken na een stroeve voorbereiding en start van het bekerseizoen, steeds meer automatismen in het spel te vinden. Knallen de goals vanavond ook weer van het ijs? Om 20:00 uur klettert de puck op het ijs.

BEKER VAN BELGIË

CHIEFS LEUVEN – ANTWERP PHANTOMS

Chiefs Leuven likt de wonden van gisteravond. De Leuvenaren waren het lijdende voorwerp in de stunt van Cold Play Sharks. De Mechelse ploeg won met 6-3, in een wedstrijd waarin Chiefs een 3-0 voorsprong verkwanselde. En dan komt Antwerp op bezoek. Phantoms kreeg gisteren met 7-2 op de broek van HYC, een nederlaag die ook pijn zal hebben gedaan. Beiden teams gaan vanaf 18:15 uur op jacht naar eerherstel.

COLD PLAY SHARKS – LUIK BULLDOGS

Cold Play Sharks is op voorhand dé winnaar van het weekend. Het is te hopen voor de Sharks dat het feestje van gisteren niet té lang heeft geduurd, want vandaag komt koploper Bulldogs uit Luik op visite. Luik verloor gisteren met 6-3 van Heerenveen in de BeNe League en zal gisteren toch ook enigszins verrast zijn door de winst van Mechelen. Een gewaarschuwde Bulldog telt voor twee, terwijl Sharks best een tweede zege van het weekend wil laten noteren. Zij hebben een afspraak om 20:30 uur.

Previous Philadelphia deklasseert Washington, Ottawa vernedert Edmonton
Next Tilburg Trappers wint bij Black Dragons in Erfurt