Bulldogs ontvangen Flyers, Eaters trappen Western Weekend af


Duels ZATERDAG Face-off

Vijf duels vandaag op het programma, waarin de de BeNe League, de beker van Nederland en Beker van België voorbij zien komen. Een kort overzicht:

BENE LEAGUE

LUIK BULLDOGS – UNIS HEERENVEEN FLYERS

Luik Bulldogs ontvangt op het eigen Médiacité Heerenveen Flyers. Beide ploegen heersen op dit moment in het bekertoernooi. Bulldogs kwam nog niet in actie in de BeNe League, de titelverdediger wel. Het verloor vorige week na een sensationeel duel van ERA Renomar HYC na overtime. Trapt Luik de campagne goed af? Of zorgt Heerenveen voor eerherstel? Vanaf 19:00 uur kun je dat gaan volgen.

ZOETERMEER PANTERS – LACO EATERS GELEEN

Koploper met een knipoog. Maar ze staan er wel degelijk. Zoetermeer Panters ontvangt in de Silverdome, de winnaar van de Ron Berteling Schaal, Laco Eaters Geleen. Voor de Limburgers is het een westers getint weekend, zij ontvangen morgen HIJS Hokij Den Haag, maar mogen vanavond een kleine 25 kilometer verderop proberen de punten van Panters af te snoepen. Een interessant duel op voorhand tussen twee ploegen die mogelijk gaan verrassen dit seizoen. Puck drop om 20:15 uur

BEKER VAN NEDERLAND

AMSTERDAM TIGERS – EINDHOVEN KEMPHANEN

Tot nu toe was er vooral spektakel in de Jaap Eden Hal. De twee duels van Amsterdam Tigers op eigen ijs, leverden tot nu toe niet minder dan 27 goals op.  Vanavond komt Eindhoven Kemphanen op bezoek, in een duel dat voor beiden cruciaal is. Winst betekent dat één van de teams gaat aanhaken bij nummer twee Zoetermeer Panters. De verliezer van dit duel, kan zachtjes aan het bekertoernooi vaarwel zeggen. Startschot om 18:00 uur.

BEKER VAN BELGIË

ANTWERP PHANTOMS – ERA RENOMAR HYC

Een must win voor Antwerp Phantoms zal morgen om 20:30 uur van start gaan. Het ontvangt ERA Renomar HYC. Het gat tussen beide ploegen is drie verliespunten in het voordeel van de Herentalers, die echter geenszins van plan zijn om de punten cadeau te doen. Wie van de twee ploegen houdt aansluiting met Chiefs? Dat zal de vraagstelling van de avond zijn.

COLD PLAY SHARKS – CHIEFS LEUVEN

Chiefs Leuven weet dat de beide achtervolgers elkaar ontmoeten in Deurne, maar moet zelf in Mechelen zien af te rekenen met Cold Play Sharks. Op papier geen lastige opgave, echter moet hij eerst nog wel even vervuld worden. Beide teams troffen elkaar nog niet in het bekertoernooi. Om 21:15 uur wordt het duel voor het eerst in gang gezet. Stunten de Sharks? Of wordt het een reguliere zege voor Chiefs?

Previous Tilburg Trappers stuurt Füchse Duisburg met 5-0 naar huis
Next AHOUD Devils boekt eerste zege