Tilburg Trappers stuurt Füchse Duisburg met 5-0 naar huis


Foto: Arie Leeuwesteijn

Tilburg Trappers heeft prima zaken gedaan in de topper tegen Füchse Duisburg. De Brabanders brachten de Duitsers de eerste nederlaag van het seizoen toe: 5-0.

DROOMSTART

Trappers kende een droomstart tegen de ongeslagen koploper. Na 13 minuten spelen stond het op een 2-0 voorsprong door treffers van Bruijsten en Montgomery. Daarna mocht de ploeg ‘dank je wel’ zeggen tegen goalie Meierdres, die met een aantal prachtreddingen de nul hield. Vlak voor de buzzer knalde Montgomery op de breakaway de 3-0 tegen de Duitse touwen.

Foto: Arie Leeuwesteijn

BAAS IN EIGEN HUIS

De thuisploeg was de baas in eigen hal, maar vergat de knock out in periode twee uit te delen. Van den Heuvel en Bowles kregen de mogelijkheden, maar misten jammerlijk.

Foto: Arie Leeuwesteijn

De genadeklap viel uiteindelijk in het slotstuk. Die was zestien tellen onderweg toen Nagtzaam de vierde treffer noteerde. Van den Heuvel bracht twee minuten later opnieuw de supporters op de banken door de 5-0 binnen te schieten.

Foto: Arie Leeuwesteijn

De Duitsers liepen nog wat tijdstraffen op, er was nog een opstootje, maar Trappers kwam niet meer in problemen. ‘Gute nacht Freunde, es ist zeit zu gehen’ schalde door Stappegoor. Een uppercut van het zuiverste soort voor Füchse.

Previous Nieuwe nederlaag Pittsburgh Penguins, eerste zege San Jose Sharks
Next Bulldogs ontvangen Flyers, Eaters trappen Western Weekend af