Tilburg Trappers onderuit bij Hannover Scorpions


Scorpions Trappers Face-Off
Foto: ChrisGar Photografie

Nadat vrijdag het openingsduel van Tilburg Trappers vanwege mist op het ijs werd gestaakt, was Hannover Scorpions op zondag de eerste tegenstander van het seizoen. De Brabanders keerden met lege handen terug naar Tilburg; het verloor met 3-2.

Stroeve start

Trappers kende een prima start in Hus de Groot Eisarena. Ondanks dat de ploeg aanvallend de iets mindere partijd was, scoorde Danny Stempher op aangeven van Parker Bowles de 0-1. Niet veel later lag de gelijkmaker achter Meierdres via Björn Bombis op de powerplay.

Tijdstraffen

Net als in de voorbereiding, deden tijdstraffen de ploeg van Bo Subr de das om. Daar leek het overigens in eerste instantie niet op. In ondertal scoorde Mitch Bruijsten de go ahead goal voor Trappers. Nadat Parker Bowles kon inrukken voor twee minuten, viel de gelijkmaker in de 5-on-3 via Patrick Schmid.

Geen beloning

In het restant van de wedstrijd was Tilburg de bovenliggende partij, maar het beloonde zichzelf niet. Het kreeg na iets meer dan drie minuten in het slotstuk de deksel op de neus, door opnieuw een treffer van Schmid. De Brabanders drukten, maar kregen geen loon naar werken.

Previous Donkere wolken boven Zoetermeer Panters
Next Panters veegt vloer aan met Tigers; grote uitslagen in België