Ron Berteling Schaal, start competitie Antwerp en oefenduels


Berteling schaal Face OFf

Dit weekend wordt het seizoen in gang gezet met de strijd om de Ron Berteling Schaal. Laco Geleen neemt het op tegen UNIS Flyers Heerenveen op Glanerbrook. De wedstrijd wordt zondag gespeeld, waar om 19:00 uur de puck voor het eerst in gang wordt gezet. De mannen van Tilburg Trappers spelen een oefenduel tegen Füchse Duisburg.

Ook dit weekend worden er door de diverse BeNe League teams weer oefenduels gespeeld in voorbereiding op het seioen. Antwerp Phantoms komt voor de competitie in actie. Een overzicht van de oefenduels, zodat je weer een mooie pot ijshockey mee kunt pikken.

TILBURG TRAPPERS – FÜCHSE DUISBURG

De mannen van Tilburg Trappers oefenen op Stappegoor tegen Füchse Duisburg. De Brabanders hebben nog wat fine te tunen, maar lijken op weg om goed voor de dag te komen. Bij Duisburg is het wat onrustig zo op het eerste gezicht, desondanks een lekkere kreachtmeting.. Puck Drop om 20:00 uur.

Trappers Füchse Face Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – HAMMER EISBÄREN

De mannen van Jeffrey van Iersel staan vanavond om 20:30 uur op het ijs tegen Hammer Eisbären, een ploeg uit de Regionalliga West. Nijmegen kreeg vorige week twee keer klop van de Rockets uit Diez. Eens kijken of dat vanavond beter wil lopen in het Triavium.

UNIS FLYERS HEERENVEEN – HIJS HOKIJ DEN HAAG

Een mooi affiche in Thialf vanavond; een last minute ingelast oefenduel tussen de finalisten van het afgelopen BeNe League seizoen. Het is het laatste duel van de Friezen, voor zij zondag opgaan voor de Rob Bertelingschaal, terwijl de mannen van Chris Eimers volgende week los gaan om de knikkers. Aanvang: 20:30 uur

UNIS HIJS Face Off

AMSTERDAM TIGERS – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Zaterdag gaan de jongelingen van het Tilburg Toekomstteam op bezoek bij Amsterdam Tigers. Het duel gaat om 19:30 uur van start op de Jaap Eden banen. Nog een weekje en dan zijn de Amsterdammers in hun nieuwe outfits te bewonderen. Dus het is (voor het eerste team) de laatste pot in de Amstel Tijgers kleuren.

ANTWERP PHANTOMS – LUIK BULLDOGS

Antwerp Phantoms ontvangt de Bulldogs uit Luik. Zaterdag om 20:30 start de Belgische competitie voor Antwerp en Luik. Bij de Bulldogs rommelde het vlak voor de start van het seizoen, met het wegsturen van vier spelers; Antwerp had een prima voorbereiding. Resultaten die vanaf dit weekend niks meer waard zijn.

Antwerp vs Ratinger Ice Devils Face Off
Foto: DiBoschki

HAMMER EISBÄREN – AHOUD DEVILS

En zoals dat vaak gaat: zondag om 18:30 uur is AHOUD Devils te gast in Hamm, bij de plaatselijk Eisbären. Het tweede duel, nadat vrijdag het eerste duel in Nijmegen afwerkte. Voor de liefhebbers: Hamm ligt een kleine 225 km van Nijmegen af.

EHC NEUWIED ‘DIE BÄREN’ – EINDHOVEN KEMPHANEN

Eindelijk treffen ze elkaar dan! Nadat Kemphanen noodgedwongen het eerste duel af moest zeggen tussen beiden teams, gaan de Bären uit Neuwied en Eindhoven zondag om 19:00 uur de strijd aan.

Een lekker vol ijshockey weekend, dus weer alle reden om een wedstrijdje mee te pikken.

Previous John Versteeg op naar zijn laatste kunstje
Next Goal van Daniel Sprong, Blues imponeren, eerste zege Ducks