Trappers ontvangt Essen, Twee BeNe League duels


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We lopen richting de kerst, maar dat betekent niet dat we deze vrijdag geen ijshockey hebben. Drie duels vanavond op de rol, dus… We mogen weer!

TILBURG TRAPPERS – MOSKITOS ESSEN

Op de eigen Stappegoor ontvangt Trappers vanavond Moskitos Essen, voor het eerste tegenstander van de Brabanders. Essen begon dramatisch, maar verloren slechts twee maal in de laatste zeventien duels. Oppassen dus voor Trappers, en zorgen dat de scherpte er direct is. Mitch Bruijsten keert weer terug in de ploeg, zodat de gebroeders weer herenigd zijn. Altijd een leuk duel tussen Trappers en Essen, dat verwachten wij vandaag ook. Vanaf 20:00 uur gaat het los op Stappegoor

HIJS HOKIJ DEN HAAG – RED EAGLES DEN BOSCH

Koploper HIJS Hokij Den Haag ontvangt rode lantaarn drager Red Eagles Den Bosch. De ploeg van Chris Eimers verloor dit seizoen pas één keer, terwijl Den Bosch nog steeds op de eerste zege wacht. Daarbij vertrok de Bossche import Niclas Henningsson per direct naar Portugal met zijn vriendin. Op voorhand hoeven de Hagenaars niet te vrezen voor een zware dobber. Hoeveel goals er vallen kun je vanaf 20:30 uur in De Uithof komen bekijken.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

De mannen van AHOUD krijgen vanavond bezoek van de jongelingen van Tilburg Trappers. Beide ploegen troffen elkaar ook in de beker, toen won AHOUD, na overtime. Die zege betekende het begin van de opmars van Nijmegen, die keurig bovenin meedraaien. Van Tilburg verwachten we buitenshuis wat minder dan in de eigen hal, dus we doen een aanname dat Nijmegen vandaag aan het doelsaldo gaat werken. Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom in het Triavium.

Previous Calgary Flames vloert St. Louis Blues
Next New Jersey wint burenruzie van New York en Ken Hitchcock wint 800ste wedstrijd als coach