Toronto verliest weer, New Jersey haalt uit tegen Columbus


Dag 21 van de NHL bracht vijf wedstrijden waarbij Anaheim na zeven wedstrijden op rij verliezen hun tweede wedstrijd wonnen. Voor tegenstander Toronto was het de zesde nederlaag waarvan de vierde op een rij. Vegas versloeg Winnipeg in overtime. En New Jersey scoorde er zeven tegen Columbus.

LEES OOK: Liège wint topper van Geleen, Herentals verslaat Mechelen en Heerenveen wint in Leuven

Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs 4-3 OT

Met de goal van Trevor Zegras in overtime zorgde hij dat de zeven wedstrijden op rij die werden verloren gestopt werd.  Toronto had een 3-1 voorsprong maar drie goals van de Ducks leverde een puntje op voor de struggelende Leafs.

Arizona Coyotes – New York Rangers 2-3

Artemi Panarin scoorde een goal en gaf twee assists voor New York. Het is de tweede verliespartij voor Arizona in hun Mullett Arena.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild 3-4 SO

Rookie Mason Shaw scoorde zijn eerste NHL-goal voor Minnesota.


Matt Boldy scoorde twee goals waaronder de gelijkmaker in minuut 50 voor de Wild. Frederick Gaudreau zorgde met de enige goal tijdens de shootouts ervoor dat het extra punt mee gaat naar Minnesota.

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets 7-1

Maar liefst 53 schoten vuurde de Devils op Columbus goalie Elvis Merzlikins en hij wist er 46 te stoppen. Voor Jesper Bratt was het de negende wedstrijd op een rij voor New Jersey dat hij minimaal een punt pakte. Tijdens deze wedstrijd kwam hij tot twee punten. (1G, 1A).

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 2-1 OT

Jack Eichel scoorde de game winning goal in overtime zeven seconden voor het einde.

Previous Liège wint topper van Geleen, Herentals verslaat Mechelen en Heerenveen wint in Leuven
Next Buffalo geeft Detroit veeg uit de pan, L.A. geeft St. Louis vijfde nederlaag