Eindhoven Kemphanen behoudt coach Larry Suarez


Larry Suarez (links) nadat hij afgelopen zomer bij Eindhoven Kemphanen had getekend. (Foto: Eindhoven Kemphanen)

Ook volgend seizoen zal Larry Suarez aan het roer van Eindhoven Kemphanen staan. De club uit Noord-Brabant maakte gisteren bekend dat het de Amerikaan voor een jaar heeft laten bijtekenen.

Tevreden bestuur

Op de website van de Kemphanen stelt het bestuur dat het zeer tevreden is over de stappen die de jonge spelers onder Suarez’ hoede hebben gezet. “Sommige hebben onder zijn leiding in een seizoen stappen gemaakt waarvoor normaal gesproken meerdere seizoenen voor nodig zijn”, luidt de argumentatie. “We zijn heel blij en vereerd dat Larry wil blijven om verder te bouwen aan het Eindhovense IJshockey”.

Seizoen met twee gezichten

De Kemphanen begonnen dit seizoen met verwachtingen, na het onverwachte succes van het seizoen 2016-2017. De club werd toen tweede en haalde de playoffs, maar een jaar later werd er geen playoffsticket bemachtigd. Eindhoven stond er na de eerste seizoenshelft goed voor, maar in de tweede seizoenshelft zakte de ploeg weg. Dit viel mede te wijten aan blessures en schorsingen. Uiteindelijk kwam de ploeg net tekort voor de achtste plek, welke door Chiefs Leuven werd bemachtigd.

Previous Nashville 'clinched' playoffs als eerste team, Vegas opnieuw thuis onderuit
Next Halve Finale Conferences; Traktor en Metallurg verrassen, SKA en CSKA winnen dik