Trappers ontvangt Leipzig op dinsdagavond


Tilburg Trappers IceFighters Leipzig
Foto: :Arie Leeuwesteijn

Op dinsdagavond krijgt Tilburg Trappers bezoek van EXA IceFighters Leipzig in de Meisterrunde van de Oberliga. Face-Off blikt vooruit.

TILBURG TRAPPERS – EXA ICEFIGHTERS LEIPZIG

Na de 3-2 zege op Füchse Duisburg is dinsdagavond Exa IceFighters Leipzig de opponent van Tilburg Trappers. Het zijn drukke tijden voor de Leipzigers, want morgen komen zij voor de derde keer in vijf dagen op het ijs. Het draait momenteel stroef bij de Duitsers. De cijfers liegen niet: van de laatste negen duels werden er slechts twee gewonnen.

Zestien punten

Bij Tilburg Trappers draait het gewoon prima. Een blik op de stand werpend leert dat het team van Bo Subr zestien punten voorsprong heeft op Leipzig, dat op de derde plaats staat. In de reguliere competitie wonnen de Tilburgers tweemaal. In Leipzig was er overtime nodig en werd het 5-4. Met de oliebollen nog tussen de kiezen werd het op 2 januari liefst 6-1 op het eigen ijs.

Gaat Tilburg Trappers verder met winnen in de Meisterrunde? Of komt er een verrassing van IceFighters? Dinsdagavond valt om 20:00 uur de puck in Stappegoor in Tilburg.

Previous All-Star Sprong straalt in eerste week terug bij Baby Pens
Next Turkije U18 ziet zichzelf niet als favoriet op WK