HIJS Hokij Den Haag neemt afscheid van coach Chris Eimers


Chris Eimers HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

UltimAir HIJS Hokij Den Haag heeft bekend gemaakt dat coach Chris Eimers en de Haagse IJshockey club uit elkaar gaan. De liefde begon in 2015 en leverde Den Haag vele prijzen op.

LEES OOK: Edmonton trekt stand gelijk tegen Vegas, Toronto wint in Florida

Succescoach Chris Eimers vertrekt bij HIJS Hokij

tekst gaat verder onder de foto

Het nieuws gisteren sloeg in als een bom bij de Haagsche supporters en eigenlijk ook bij de rest van het Nederlandse ijshockey liefhebbende publiek. In 2015 stapte Eimers over van Heerenveen naar de hofstad en in het seizoen 2017 -2018 werd hij met HIJS landskampioen en won Den Haag de BeNe League. Dat seizoen werd zelfs de triple gewonnen omdat ze ook de bekerwinst pakten. De afgelopen twee seizoenen werd wederom de dubbel gepakt. Beker en landskampioen. Ook twee Ron Berteling schalen staan op het resumé van een van de topcoaches in het Nederlandse IJshockey. Dit jaar haalde hij naast de prijzen met Den Haag ook nog zilver binnen als assistent coach van België. Wat Chris Eimers volgend seizoen gaat doen is nog onbekend en ook wie de nieuwe coach gaat worden van HIJS Hokij Den Haag is ook nog niet bekend.

Foto: RBIHF

 

Previous Edmonton trekt stand gelijk tegen Vegas, Toronto wint in Florida
Next Carolina naar Conference Final, Dallas op matchpoint