Transfer Talk: Mike Robinson van UNIS Flyers Heerenveen


Mike Robinson
Foto: Kurt Tops

Eerder deze week werd bekend dat Mike Robinson komend seizoen bij UNIS Flyers Heerenveen zal spelen. De 26-jarige Canadees maakt de overstap van Mechelen Golden Sharks. Tijd om de aanvaller via Skype ‘op te zoeken’. Robinson vertelt onder meer over de keuze van Heerenveen, het trainen van de jeugd en natuurlijk ook over zijn tijd in Mechelen. Ook de vragen van de Face-Off fans krijgt hij voorgeschoteld.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Paul Vincent hoofdtrainer bij Alcmaria Flames
Next Tobie Collard tekent voor Nijmegen Devils