Hoe is het met Werner Hartmann?


Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Werner Hartmann

Cor Machielsen sprak, via Skype, met Werner Hartmann van Rostock Piranha’s. Cor en de Tsjechisch-Duitse verdediger spraken onder andere over zijn toekomst en zijn passie voor sporten. Hij sport namelijk twee keer per dag.

Eerder dit seizoen spraken Cor en Werner elkaar, na een wedstrijd in Tilburg, ook al.

 

Previous Kyle Campbell, offensieve aanwinst voor Bulldogs de Liège
Next Paul Vincent hoofdtrainer bij Alcmaria Flames