Oilers vermorzelen Predators, Avalanche wint zevende keer op een rij


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. Het ‘Dynamic Duo’ van de Oilers was goed voor tien punten. Vier goals en een assist voor Leon Draisaitl en een goal en vier assists voor Connor McDavid. Colorado won voor de zevende keer op een rij. De update krijgt u van Cor Machielsen.

Nashville Predators – Edmonton Oilers 3-8

Na veertig minuten stond er 3-3 op het bord en had je het gevoel dat het kwartje beide kanten op kon vallen. Echter binnen een tijdsbestek van een dikke drie minuten werd er vier keer gescoord door de Oilers. Connor McDavid trapte af met een goal vanaf de blauwe lijn door een mêlee van spelers.


Twee keer Leon Draisaitl en een van Zack Kassian. Het is de tweede keer dit seizoen dat de Oilers winnen met 8-3. De vorige keer was precies een maand geleden op bezoek bij de aartsrivaal in Calgary. Edmonton is nu tweede in de Pacific met twee punten minder dan Vegas maar met een wedstrijd minder gespeeld.

Detroit Red Wings – Colorado Avalanche 1-2

Rookie Logan O’Connor scoorde de game winning goal met zijn tweede van het seizoen in de tweede periode. Na de eerste periode was het verrassend dat het nog maar 1-1 stond door goals van Anthony Mantha en nieuwbakken Avalanche speler Vladislav Namestnikov. Terwijl de schoten op doel 4-14 was. Colorado staat een punt achter de Blues in de Atlantic divisie met een wedstrijd minder gespeeld. Voor de Red Wings is het inmiddels de 53ste nederlaag.

Previous Sprong opent furieus in debuutweekend bij Hershey Bears
Next Guus van Nes zit in een lastige fase, Bobcats pakken twee winstpartijen