Sprong weer aan het pendelen tussen Anaheim en San Diego


Sprong Show Gulls

De afgelopen week speelde Daniel Sprong twee keer voor Anaheim en een keer voor San Diego. De Ducks wonnen hun laatste twee wedstrijden voordat het All Star Weekend begint. Tegen de Predators had Daniel een schot op goal en 13:09 minuten ijstijd. Op bezoek in Carolina had hij eveneens één schot op doel, maar ook een hit, een block en 12:44 minuten ijstijd.

tekst gaat verder onder de foto

photo: NHL.com Daniel Sprong in actie tegen de Predators

Nashville Predators – Anaheim Ducks 2-4

De Predators verliezen voor de zevende keer in tien wedstrijden. Dit keer van de Ducks. John Gibson stopte 33 pucks. Josh Manson scoorde zijn eerste goal van het seizoen voor Anaheim.

Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks 1-2

Anaheim pakte de tweede overwinning op een rij door te winnen op bezoek in Carolina. De Hurricanes kwamen op voorsprong aan het begin van de eerste periode door Sebastian Aho. Erik Gudbranson scoorde in de laatste minuut van periode een de gelijkmaker. In de daarop volgende veertig minuten hielden beide goalies hun goal schoon. Ryan Miller van de Ducks hoefde maar tien schoten te stoppen. Maar James Reimer had het een stuk drukker en wist 24 schoten te stoppen. In de overtime was diezelfde Reimer wel kansloos op een wrister van Sam Steel.

Daniel Sprong werd voor het All Star Weekend weer terug gestuurd naar de San Diego Gulls. Hij kwam, hij zag en scoorde inmiddels zijn achtste goal voor de Gulls.

San Diego Gulls – Tucson Roadrunners 1-3

In de wedstrijd kwamen de Gulls met 0-3 achter toen Daniel zijn goal wist te scoren aan het eind van de tweede periode.Verder had Daniel in die wedstrijd drie schoten op doel, twee penaltyminuten voor cross-checking en een -1 score.

De vraag blijft natuurlijk, nemen de Ducks Daniel weer terug na het All Star Weekend in de NHL? Volgende week leest u het weer bij Face-Off. De situatie van Daniel is ook besproken in de laatste NHL podcast. Luister die hier.

Previous Joel Quenneville zegeviert bij terugkeer in Chicago, Flyers shutout Penguins
Next Luna Jongsma, UNIS Flyers Heerenveen