Winnie Shupe, Bene League, Trappers en Oranje Dames


Weer een nieuwe aflevering van de Face-Off Podcast! Dit keer praat Cor Machielsen met Ed Versteeve, Reginald Delmarche en Graeme McTaggart over de laatste ontwikkelingen in de BeNe League. Zo gaat het over de saamhorigheid in de hockeywereld om de familie Shupe te ondersteunen. En het feit dat Tilburg Trappers ‘gewoon’ weer bovenaan staat zonder imports en met de Nederlandse jeugd. En de Oranje Dames komen aan bod zowel de U18 als het reguliere damesteam die beide een WK gaan spelen.

Luister ook op Spotify, iTunes, Breaker, Stitcher.

Altijd als eerste de nieuwe aflevering op je telefoon? Abonneer je dan op onze podcast via iTunesSpotifyBreakerStitcherAnchor of een van de andere platforms. 

Previous "Hopelijk hiermee weer wat meer ijstijd verdiend."
Next Henri Sandvik versterkt selectie Devils Nijmegen