Opvolger Jacobs, geweld tegen scheidsrechters, de Oberliga en Daniel Sprong


Daniel Sprong maakte twee keer een goal en gaf twee assists in de twee wedstrijden tegen Colorado Eagles afgelopen weekend, heeft hij de smaak nu te pakken?

Daniel Sprong San Diego Gulls

Tom: Meestal gaat het na een paar goals en assists bij een nieuwe club net allemaal weer wat makkelijker. Het vertrouwen is er weer en spelers halen hun niveau weer wat consistenter. Het is nu nog wat vroeg om te zeggen, maar dit lijkt nu bij Daniel ook het geval. Natuurlijk heeft hij ook wat te bewijzen, aan de NHL maar allereerst aan zichzelf!

Jonathan: Het zal hem in ieder geval sterken. Als je lange tijd geen resultaten hebt, gaat dat je niet in de koude kleren zitten. Nu hij weer even een lekker weekend gedraaid heeft, kan hij misschien weer meer in de flow komen. Uiteraard is dat ook wel weer afhankelijk van zijn teamgenoten. Maar ja, ik denk dat hij de komende weken weer lekker wat punten gaat maken.

Jacco: Ik hoop het wel voor hem. Dat is de enige manier om zich weer in de kijker te spelen bij de NHL.

Tekst gaat onder de foto verder

Sprong San Diego Gulls

Cindy: Dit heeft hij inderdaad nodig om zich weer in de spotlight van de NHL te spelen. Hopelijk kan hij op dit elan verder voor de komende wedstrijden. Maar ijshockey speel je niet alleen, er komt veel meer bij kijken. Ik duim voor Daniel!

Previous Islanders winnen voor de tiende keer op rij, mijlpaal voor Bruins Zdeno Chara
Next St. Louis Blues en New York Rangers halen uit