Vancouver rukt op naar de top, New Jersey blijft kwakkelen


Face-Off IJshockey NHL

Zes duels afgelopen nacht in de NHL. Winst voor Vancouver dat oprukt naar plaats zeven inmiddels, terwijl New Jersey opnieuw verloor en op plaats 30 is te vinden. Cor Machielsen praat je weer bij.

Arizona Coyotes – Montreal Canadiens 1-4

Pas bij 0-3 kwam Arizona op het scorebord via een goal van Jakob Chycrun. De comeback werd de nek omgedraaid door Jonathan Drouin. Het was pas de tweede nederlaag in de laatste zeven duels voor Arizona.

Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers 1-4

De Edmonton Oilers herstelde zich van twee nederlagen op rij en pakte weer een overwinning mede dankzij Leon Draisaitl die goed was voor twee goals en een assist.

Colorado Avalanche – Florida Panthers 3-4 OT

De thuisploeg leidde na 50 minuten met 3-1. Jonathan Huberdeau maakte de gelijkmaker vlak voor tijd en de winnende treffer direct in overtime om de punten mee te nemen voor Florida.

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks 3-5

Tot 2-2 ging het gelijk op, daarna volgden drie unanswered goals van Vancouver. Brock Boeser maakte een hattrick en Elias Pettersson was goed voor drie assists. De Canucks rukken langzaam op richting de top van de ranglijst.

New Jersey Devils – Tampa Bay Lightning 6-7 OT

Wederom verspeelden de Devils een voorsprong van twee goals in de laatste periode. De hattrick van Devil Kyle Palmieri, met de laatste goal acht seconden voor tijd, leverde In ieder geval een punt op. Ondrej Palat scoorde twee goals en gaf een assist bij de overtime-winner van Tyler Johnson.

St. Louis Blues – Minnesota Wild 2-1

De goals waren duur in St. Louis. In het middenstuk nam de thuisploeg een voorsprong via Sammy Blais, maar Mats Zuccarello reageerde direct voor Minnesota. Alex Pietranangelo maakte de winnende vroeg in de derde periode.

Previous Max Teklehaimanot - Eindhoven Kemphanen U8
Next Oranje selectie pre-Olympisch toernooi Spanje bekend