Gerard Arink algemeen directeur Tilburg Trappers


Gerard Arink Trappers

Gerard Arink wordt de eerste algemeen directeur van Tilburg Trappers. De 55-jarige, ervaren, marketingdeskundige begint op 1 augustus aan zijn nieuwe klus. Sinds enkele maanden kent Trappers een nieuwe structuur, waarin Gert-Jan van den Nieuwenhoff Ron van Gestel opvolgde als voorzitter.

Tekst gaat verder onder de foto

Gerard Arink Trappers Van Gestel

ARINK GEEN ONBEKENDE

De nieuwe algemeen directeur is geen onbekende in Tilburg: hij stuurde van april 2015 tot mei 2016 de dagelijkse organisatie van Trappers aan. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle vrijwilligers en mijn overige nieuwe collega’s te gaan bouwen aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van deze schitterende sportorganisatie. De kennismaking met het nieuwe bestuur belooft al veel goeds, maar ik hoop ook snel met alle andere belanghebbenden van Trappers kennis te maken”, aldus Arink.

VOL VERTROUWEN

Tekst gaat verder onder de foto

Gerard Arink Trappers

Volgens Gert-Jan van den Nieuwenhoff, die op 14 mei de voorzittershamer van Ron van Gestel overnam, was Arink de beste kandidaat voor de positie: “Gerard is een ervaren manager en een bekende in het Tilburgse. We hebben het volste vertrouwen dat hij de juiste man is om de organisatie te gaan leiden in deze nieuwe fase. Wij zullen nu als bestuur de rol aannemen die na de herstructurering van de organisatie voor ons bedoeld is.”

Bijna alle 1000 Face-Off Magazine zijn uitverkocht ⇒ Bestel snel, OP IS OP!

Previous Anton Johansson tweede import Antwerp Phantoms
Next Börje Salming; Zweeds icoon in Toronto