4-on-4: Crocodiles failliet, Sluiting Thialf, Microz Eaters en NHL Outdoor


Winter Classic 2018 NHL Face-Off

4. Het Notre Dame Stadium in Indiana wordt op dit moment omgebouwd tot outdoor hockey stadium voor de wedstrijd tussen Boston Bruins en Chicago Blackhawks op 1 januari. Willen jullie meer of minder outdoorgames?

Jacco: Ik vind outdoor games altijd heel tof. Maar ze moeten je er niet mee doodgooien, want dan is het speciale er vanaf.

Jeroen: Het is altijd heel bijzonder om te zien, die outdoor wedstrijden. Laten ze het ook speciaal houden, en niet nog meer van deze evenementen houden. Het is prima zoals het nu is.

Jonathan: In ieder geval niet minder! Er hangt toch een andere sfeer bij outdoor games, zowel bij spelers als publiek. Ik vind dat gaaf om te zien en bovendien zijn dit soort wedstrijden erg leuk voor de afwisseling. Maar om dat laatste gaat het dan ook: het is leuk voor de afwisseling. Als het te vaak zou zijn, is het net als de normale wedstrijden. Niet dat dat verkeerd is, maar dan is het bijzondere er wel vanaf en dat zou zonde zijn.

Rik: Ik kijk er ieder jaar weer naar uit. Deze editie heeft wel iets voor mij. Sinds de jaren tachtig ben ik namelijk fan ben van de Notre Dame Fighting Irish college football team. Van mij mag er meer outdoor gespeeld worden.

Previous Antwerpse 'Girls Hockey Day' succes met recordaantal deelneemsters
Next #16 - Esther de Jong - Captain & Center -UNIS Flyers Heerenveen