CAIROX HIJS Hokij genomineerd voor Haagse Sportploeg van het jaar


HIJS Hokij Haags Sportgala
Foto: Patrick Dolkens

Ontzettend goed nieuws voor CAIROX HIJS Hoij en voor het ijshockey in het algemeen. Tijdens het prestigieuze Haagse Sportgala is HIJS één van de genomineerden die kans maakt op de titel ‘Sportploeg van het jaar’. De ploeg uit de Hofstad kende een uitstekend seizoen door de beker, landstitel en BeNe League titel te winnen. De ploeg neemt het op tegen het zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz en de beachvolleybal dames Sanne Keizer en Medelin Meppelink.

OOK EIMERS GENOMINEERD

Ook coach Chris Eimers is genomineerd in de categorie ‘Sportcoach van het jaar’. De Groninger neemt het in zijn categorie op tegen Jac Orie (schaatsen) en Jaap Zielhuis (zeilen)

Chris Eimers HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

STEMMEN

Of je supporter van HIJS bent of niet, laat jouw ijshockeyhart vooral spreken. IJshockey moet veel meer op de kaart komen en daar is het winnen van dit soort prijzen heel belangrijk in. Stem daarom op zowel HIJS als Chris Eimers.

Dat doe je via DEZE LINK

Als de link het niet direct doet, probeer het dan later nog een keer!

Previous Het wordt tijd dat William Nylander op zichzelf gaat wedden
Next Borya Kolyasnikov - Chiefs Leuven