Trappers Toekomstteam kaapt Van den Hout weg bij Kemphanen


Roster Update Trappers

Eindhoven Kemphanen is zijn eerste goalie kwijt. De club, die sinds dit seizoen uitkomt in de Eerste Divisie, ziet Junior van den Hout overstappen naar de BeNe League. Van den Hout gaat de concurrentiestrijd in het net aan bij het toekomstteam van de Tilburg Trappers.

De goalie liet maandag aan zijn club weten een avontuur in de BeNe League te verkiezen boven een verblijf bij de Kemphanen. Ironisch genoeg was Van den Hout zondag nog mede verantwoordelijk voor de overwinning van de Eindhovenaren in Tilburg op het Eerste Divisie-team van de Trappers.

Eindhoven Kemphanen
Foto: ISO Sports – Roel Louwers

In Eindhoven is men onaangenaam verrast door het vertrek. Niels Brouwer is de aangewezen nieuwe eerste keeper.  Intern wordt er een oplossing gezocht voor een tweede doelman.

Vier goalies in Tilburg

Van den Hout speelde voor het vierde jaar op rij in Eindhoven. In Tilburg deelt Van den Hout het net met Johan Beekes, Mike Kersten, Brad van Ierland en Anne van de Krol, alhoewel die vaak in actie komt in de Eerste Divisie. Ook Ruud Leeuwesteijn maakt soms zijn opwachting wanneer hij niet met het Oberliga-team op stap is.

Previous 100 jaar Remembrance Day: WO1 raakte ook de ijshockeygemeenschap
Next De Europese top prospects voor het komende Draft seizoen