Manitas Demelinne assistent coach bij CAIROX HIJS Hokij


Manitas Demelinne CAIROX HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

Manitas Demelinne is terug bij ‘zijn’ HIJS Hokij. Het ‘kind van de Uithof’ gaat als assistent coach aan de slag, naast Chris Eimers. Daarmee krijgt de oefenmeester iemand naast zich in de banken die de club door en door kent.

De cultuurbewaker heeft inmiddels al een tijdje zijn succesvolle ijshockeywinkel Demelinne Hockey en was altijd bij de (thuis)duels van HIJS te vinden. Het ijshockeydier in hart en nieren gaat nu dus aan de slag voor zijn club, omdat hij naar eigen zeggen ‘iets meer wilde doen voor de club’.

Demelinne, die achttien jaar actief was in het tenue van HIJS als speler, zal zijn jarenlange ervaring nu direct door gaan geven aan de ploeg van Eimers.

Previous Nederlandse dames winnen in Zweden. Oosterwijk haalt punt tegen koploper
Next Succescoach Quenneville ontslagen bij Chicago Blackhawks