Vince van de Kraak op weg naar Amsterdam Tigers?


Amsterdam Tigers BeNe League IJshockey Face-Off

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Vince van de Kraak en CAIROX HIJS Hokij per direct uit elkaar zijn gegaan. De verdediger heeft officieel nog geen nieuwe club, maar is op het ijs gespot bij Amsterdam Tigers. Of de 21-jarige Van de Kraak bij Tigers meetraint om zijn conditie op peil te houden, of dat er gekeken wordt of hij daadwerkelijk het zwart en wit aan zal trekken op (korte) termijn is de vraag. Op dit moment herstelt hij van een blessure die hij opliep in het duel om de Ron Berteling Schaal tegen Heerenveen en is hij nog niet wedstrijdfit.

Vince van de Kraak HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

OPTIES

Wanneer we de opties voor de verdediger op een rijtje zetten, lijkt Amsterdam een goede -zo niet de beste- optie om zijn loopbaan voort te zetten. Een terugkeer naar Red Eagles Den Bosch lijkt uitgesloten, omdat de Bossche formatie in de Eerste Divisie speelt. De reistijd naar de Jaap Eden Hal lijkt een aantrekkelijke factor voor Van de Kraak om een keuze te maken voor Amsterdam. Zoetermeer Panters lijkt uitgesloten omdat zij vorige week verdediger Dusan Kmec presenteerde als opvolger voor Ludek Skop.

De regerend BeNe League kampioen uit Den Haag en Van de Kraak gingen uit elkaar vanwege het ‘verschil in verwachtingen’. Komende zondag speelt Amsterdam Tigers tegen CAIROX HIJS Hokij in de strijd om de nationale beker. Kaartjes voor dat duel zijn verkrijgbaar via deze link naar Ticketpoint

Previous Vince van de Kraak per direct weg bij CAIROX HIJS Hokij
Next Loting play-offs CHL geweest, the road to the final is bekend