Corey Perry (Anaheim Ducks) vijf maanden aan de kant


Corey Perry Anaheim Ducks

Een aderlating voor Anaheim Ducks voordat het seizoen is gestart; Corey Perry is er liefst vijf maanden uit met een knieblessure. De aanvaller werd vandaag geopereerd aan de meniscus en banden van zijn rechterknie.

WARM UP

Tijdens de warming-up van het duel tegen Arizona Coyotes afgelopen maandag ging het mis. Vorig seizoen was de 33-jarige aanvaller goed voor 49 punten (17G. 32A) in 71 duels voor de ploeg uit Californië. Perry zou dit seizoen de eerste Anaheim speler kunnen worden in de historie van de club die zijn 1000e duel voor de Ducks zou spelen. Perry staat op 957 duels, negen minder dan Teemu Selanne.

Anaheim Ducks ziet haar Alternate Captain in februari, als het herstel voorspoedig verloopt, weer op het ijs in het Honda Center. Naast Perry lijken ook Ryan Kesler en Patrick Eaves niet op tijd fit voor het eerste duel. Op 3 oktober opent de ploeg het seizoen met een uitduel tegen Pacific Division rivaal San Jose Sharks.

Previous Avtomobilist dendert door
Next NHL Preview: Toronto klaar voor de volgende stap