Antwerp Phantoms speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Dordrecht Lions

Antwerp Phantoms vs Dordrecht Lions

Gisteren speelde Antwerp Phantoms in Dordrecht een oefenwedstrijd tegen Dordrecht Lions. Dit in het kader van de voorbereidingen van het nieuwe seizoen dat eind september van start gaat. Het duel eindigde in 4-4. Christian Pierre was ter plaatse.

Het thuisteam opende de score in de derde minuut via Floris Veenhuizen, en het duurde tot de tweede periode vooraleer Antwerp Phantoms de gelijkmaker scoorde via Kevin De Winter. De Antwerpenaren kwamen die tweede periode aardig op dreef. Junior Van Noten rondde de tweede helft dan ook af met een tweede doelpunt op het scorebord van de senioren. Lions bleef echter alert en net voor het einde van de periode knalt Carsten Mijnders de puck in de Antwerpse netten.

Antwerp Phantoms HYC Face-Off Beker van België

Phantoms keert met veel animo uit de kleedkamer terug het ijs op voor de derde periode. De tactische babbel van coach Peeters had blijkbaar zijn effect. In de eerste helft van de laatste periode scoren de Antwerpenaren in amper twee minuten tijd tweemaal, via respectievelijk Ben Van den Bogaert en Simon Dozin. Een wedstrijd duurt echter zestig minuten. Door slordig en onoplettend spel in de laatste tien minuten van de derde periode geeft Antwerp Phantoms zijn leidingspositie uit handen. De thuisploeg straft af en kan bijbenen tot een gelijke stand, dit via Dion Van ’t Hof en Levy Galjaard. Eindscore: 4-4.

De Antwerpenaren hebben nog een week om hun BeNeLiga-team te finetunen. Deze week volgen er nog 3 trainingen, donderdag, vrijdag en zaterdag, die tevens dienen als try-out voor enkele imports, gevolgd door opnieuw een oefenwedstrijd thuis tegen het Duitse Moers op zondag 16 september.