Versterk het team van Face-Off: Webdeveloper/beheerder


Face-Off Webdeveloper

Face-Off gaat het komende jaar flinke stappen voorwaarts maken. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Webdeveloper/Website beheerder.

Is het beheren en samen verder ontwikkelen van een website iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Ben jij degene die wat uurtjes over heeft, of wilt vrij maken om in het team van Face-Off deze positie te vervullen? Lees dan snel verder!

Website Beheerder (m/v)
Binnen het digitale team van Face-Off zijn wij op zoek naar iemand die bij wil dragen in het beheer van de website. In grote lijnen ben jij –mede- verantwoordelijk voor de uitstraling, look and feel van het gedeelte waar onze lezers alles kunnen vinden op het gebied van ijshockey. Daarnaast zien we dat de digitale media in de breedte een steeds groter aandeel hebben. Behalve het onderhoud van de website, vind jij het ook leuk om continu te kijken of er zaken die beter of anders kunnen binnen het digitale hart van Face-Off. Dat doe je niet alleen; op dit moment hebben wij vier mensen aan boord, die op bepaalde vlakken met jou mee kunnen denken.

Wat breng jij mee?
– Je hebt (aantoonbare) ervaring met het beheren van de website en bent in staat om snel zaken te wijzigen als dat nodig is.
– Kennis van PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript en ervaring met het WordPress pakket
– Je ontwikkelt en onderhoudt de website, de webshop en de koppelingen die er zijn
– Je bewaakt de performance en veiligheid van de website
– Je bent het aanspreekpunt voor de Face-Off collega’s bij wijzigingsverzoeken en storingen
– Je houdt je samen met Chris, John en Tom bezig met de ontwikkeling van de website en implementatie van nieuwe (digitale) toepassingen.

Hoe ziet je karakter eruit?
– Energiek en enthousiast
– Flexibel en zelfstartend
– Integer & helder (we houden niet van fratsen)
– Je kunt snel schakelen en het overzicht behouden
– Je durft initiatief te nemen en kennis te delen

En wat heeft Face-Off jou te bieden?
– 100% ijshockey in Nederland en België
– Een zeer divers team, met Nederlandse en Belgische teamleden
– Je wordt onderdeel van het snelst groeiende ijshockey medium in de Lage Landen
– Vrijheid en verantwoordelijkheid
– Elk kwartaal komt het (nagenoeg) gehele team fysiek bij elkaar
– Als je wilt kun je op wedstrijddagen mee met de redactie naar de stadions
– En natuurlijk de leukste, meest directe, gepassioneerde ijshockeyliefhebbers als toekomstige collega’s

Over Face-Off
Begin 2017 is het voor een negental ijshockey-liefhebbers genoeg; ijshockey moet de aandacht krijgen die het verdient! En als niemand de handschoen oppakt, gaan wij het zelf doen. 3 september 2017 ziet Face-Off het levenslicht. Het gevolg? Face-Off heeft een prominente voortrekkersrol en neemt het voortouw op verschillende gebieden. 100% ijshockey, voor iedereen! En dat met de hedendaagse middelen die ons ter beschikking staan of gaan staan in de (nabije) toekomst.

Wij zijn onafhankelijk, wij verbinden, wij zijn anders, Wij zijn liefhebbers, meer nog dan dat wij  media zijn. Wij werken samen met een ieder die het ijshockey een warm hart toedraagt. Wij doen dit vrijwillig, maar niet vrijblijvend. En doen dit vooral op onze eigenwijze eigen wijze, waarbij wij veelal buiten de geijkte kaders te denken. Bevlogen, eerlijk, kritisch (naar elkaar) en integer; dat zijn onze kernwaarden.

Enthousiast?
Dan moet je niet langer wachten om eens te praten met elkaar. Stuur dan direct jouw mail naar info@face-off.nl. Ook als je wat meer wil weten kan dat natuurlijk!

Previous Reinier Staats tekent in de Hofstad
Next Amsterdam Tigers en bestuur BeNe League lijnrecht tegenover elkaar