AHOUD Devils schrijft damesteam in


AHOUD Devils Nijmegen

Het bestuur van AHOUD Devils Nijmegen heeft vandaag bekend gemaakt dat het een damesteam voor de damescompetitie heeft ingeschreven.

Door een samenwerking met Red Eagles Den Bosch, Eindhoven Kemphanen, Eindhoven Icehawks en Radboud Saints heeft heeft het team ruim voldoende spelers. Die worden aangevuld met dames van Nijmegen Devils. Één van de speelsters die waarschijnlijk voor het team gaat uitkomen is Oranje U18 top-goalie (en verkozen tot beste goalie tijdens het WK in Mexico) Emma Fondse.

Het team zal worden ingeschreven als ‘Vrouwenteam Regio Oost’. De dames komen in de competitie met vijf andere teams. In die competitie gaan ze vijf uit- en vijf thuiswedstrijden spelen. Tegenstanders zijn Dordrecht, Geleen, Groningen, Heerenveen en Tilburg. De thuiswedstrijden gaan gespeeld worden in Nijmeegse Triavium. Enschede besloot eerder helaas haar damesteam terug te trekken.

Face-Off is een zeer groot supporter van het Nederlandse damesijshockey, daarom zijn wij ontzettend blij met de uitbreiding in de damescompetitie.

Previous Spot On: Na 22 jaar krijgt Ray Bourque eindelijk zijn beloning
Next Kyle Brothers tweede import bij Herentals