Viktor en Jasper Nordemann naar UNIS Flyers Heerenveen


Vitkor en Jasper Nordemann

UNIS Flyers Heerenveen heeft twee nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Het gaat om Viktor en Jasper Nordemann die de Friezen komend seizoen gaan versterken.

TALENT

Jasper maakt de overstap vanuit Nijmegen, waar hij afgelopen november neerstreek vanuit Tilburg. De bijna 22-jarige aanvaller speelde vorig seizoen zeven duels in het Oberliga team en vier duels in het Toekomstteam van Trappers. Bij AHOUD Devils kwam hij in totaal tot 22 duels, waarin hij vier goals en zeven assists afleverde.

In het kielzog van Jasper komt Viktor mee naar Friesland. De 19-jarige verdediger speelde in de jeugd van Iserlohn en Essen en kwam vorig seizoen vijf duels in actie bij het BeNe League team van Tilburg. Nordemann kwam de afgelopen twee jaar ook in actie bij het U18 team van Nederland.

Previous Marc Verlinden nieuwe Referee In Chief BeNe League, Paul de Brabander RIC in Nederland
Next Vincent Morgan keert terug op het ijs bij Herentals