Rockford Icehogs voorkomt sweep tegen Texas Stars in Western Conference Final


Texas Stars – Rockford Icehogs 2-3 OT

Weer een wedstrijd die beslist werd in overtime, geen sweep voor Texas maar een 3-1 tussenstand in de series. Cor Machielsen praat je bij!

De Icehogs kwamen op een 1-0 voorsprong door Victor Ejdsell, echter konden ze die voorsprong niet vast houden want Texas kwam via twee power-play goals op voorsprong. Travis Morin scoorde op een vijf tegen drie situatie de 1-1 en Matt Mangene op 25 seconden voor het einde van de tweede periode de 1-2.

Rockford kwam heel laat op een 2-2 stand, doordat Luke Johnson een schot van Cody Franson van richting veranderde. Hij dwong daarmee opnieuw overtime af, inmiddels de derde keer in vier wedstrijden. Dit keer viel het kwartje wel goed voor de Icehogs, want op een pass van Matthew Highmore was het wederom Victor Ejdsell die de overtime winner in een gapend gat schoot dat Stars goalie Mike McKenna open liet. Daarmee beëindigde hij de zeven wedstrijden winning streak van de Stars. Rockford goalie Jeff Glass maakte zijn debuut in de play-offs en stopte 28 schoten.

Previous Toronto Marlies op matchpoint tegen Lehigh Valley Phantoms in de AHL
Next Het fenomeen: de play-off baard