Face-Off gaat de redactie uitbreiden: Join our team!


Team uitbreiding Face-Off

Wil jij jouw passie voor het ijshockey inzetten én jezelf (verder) ontwikkelen in nieuwsverslaggeving van de mooiste sport die er is? Wil jij de redactie van het snelst groeiende en toonaangevende ijshockeymedium van Nederland en België komen versterken? Dan gaat Face-Off graag vrijblijvend in gesprek met jou!

De Face-Off redacteur

IJshockey is voor jou een way of life. Je bent dus uitstekend op de hoogte van wat er speelt. Als redacteur ga jij in het weekend naar wedstrijden toe, en doe je geschreven verslag van de BeNe League of Oberliga duels. Je schrijft mee in de vaste rubrieken, en als je het leuk vindt doe je op termijn voor/na de duels interviews met spelers en/of coaches. Heb jij een favoriete club in Nederland of België, en wil jij hen specifiek volgen? Dat kan ook! Dat bespreken we graag op voorhand.

Face-Off doet alles op eigenwijze eigen wijze

Face-Off opereert geheel onafhankelijk, want wij zijn allemaal fan van het ijshockey. We zitten niet aan de bond of clubs vast, en doen alles op onze eigen(zinnige) manier. Face-Off is herkenbaar, heeft een eigen identiteit, en is vooruitstrevend. Sinds onze oprichting in september 2017 hebben wij een positieve invloed in alle lagen van de sport. Spelers, coaches, supporters, bestuurders van elke club, iedereen is ons even dierbaar.

De kracht van SAMEN zit in ons DNA verweven, met als absolute hoogtepunt de financiële injectie voor de meiden van U18 die kostenloos naar Mexico konden afreizen.

Jij past bij Face-Off, want:

  • Je hebt een aantal vrije uren per week de tijd om over ijshockey te schrijven
  • Je bent iemand die verslagen of verhalen aansprekend op papier kunt zetten
  • Je vindt het leuk om naar wedstrijden te gaan en daar verslag van te doen
  • Je bent proactief, kunt goed met ad-hoc situaties omgaan, en kunt heel snel (intern) schakelen. Korte lijntjes vind jij prettig
  • Je bent niet alleen een teamplayer, maar je kunt ook prima vanuit eigen initiatief werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zeker in geschrift, uitstekend
  • Als je dichtbij Tilburg, Eindhoven of Den Bosch woont, heb je de grootste pré van allemaal

Het team van Face-Off

  • Is dynamisch, recht voor zijn raap, en telt zeventien bevlogen collega’s die besmet zijn met het ijshockeyvirus
  • Komt minimaal vier maal per jaar samen, om zaken met elkaar te evalueren en aan te scherpen waar nodig
  • Biedt ruimte om nieuwe initiatieven aan te dragen, bestaande zaken te verbeteren, maar vooral een plek waar plezier centraal staat.
  • Heeft ambities om de komende jaren nog heel veel meer te gaan doen. Je kunt dus echt iets betekenen voor het ijshockey in Nederland en België
  • Stelt zich op deze pagina nader voor aan jou

Aangenaam: Face-Off

Begin 2017 besluiten negen ijshockeyliefhebbers dat het genoeg is. IJshockey is nauwelijks zichtbaar en dat moet veranderen. Daarom besluiten zij het zelf te gaan doen. Face-Off heeft als belangrijkste missie om de ijshockeysport weer terug te krijgen op de (media)kaart. Waar mogelijk werken wij samen met iedereen die ijshockey een warm hart toedraagt. Inmiddels werken er sinds 3 september 2017 zeventien mensen dagelijks hard om ijshockey het podium te geven dat het verdient!

Interesse om ons team te komen versterken?

Mail ons dan op info@face-off.nl en vertel ons waarom jij de nieuwe aanwinst binnen onze redactie moet worden. Er wordt dan heel snel (telefonisch) contact opgenomen met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Ed Versteeve, oprichter en hoofdredacteur van Face-Off, vertelt jou waarom het zo mooi is om onderdeel van ons team te zijn. Tot snel bij Face-Off!

Previous Buck Rombouts geen coach meer van Antwerp Phantoms
Next Tampa Bay maakt gelijk en Vegas Golden Knights pakt voorsprong in de play-offs